“Lil’ Nog uskoro u akciji protiv talentiranog Amerikanca

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2017 10:52h Autor:

Antonio Rogerio Nogueira

U četvrtak je otkriven novi meč za legendarnog UFC i Pride veterana Antonija Rogerija Nogueiru. “Lil Nog” će se sučeliti s nadolazećim talentom Jaredom Cannonierom na priredbi koja je zakazana 16. prosinca u Winnipegu, a održat će se pod nazivom UFC on FOX 26.

Ovo će biti prvi dolazak UFC-a u Winnipeg nakon četiri godine pauze. Posljednji puta se tamo održao UFC 161 2013. godine koji su predvodili Rashad Evans i Dan Henderson, a nastupio je i naš Stipe Miočić protiv Royja Nelsona.

Nogueira na kraju karijere pokušava izaći iz velike krize jer je u posljednja četiri dvoboja doživio čak tri poraza. U posljednjem nastupu je nokautiran od strane Ryana Badera u trećoj rundi njihova dvoboja. 41-godišnji Brazilac u profesionalnoj karijeri ima 22 pobjede i 8 poraza.

Talentirani Cannonier za sada ima 2-1 u Octagonu uključujući posljednje slavlje protiv Nicka Roehricka u srpnju. Upravo je Nogueira odličan test za ovog Amerikanca koji cilja vrlo visoko u poluteškoj kategoriji.

Na istoj priredbi ćemo vidjeti i meč u srednjoj kategoriji imeđu Talijana Alessija Di Chirica i Oluwalea Bamgbosea. Talijana smo trebali gledati nedavno protiv Rafaela Natala, no zbog ozljede je morao otkazati nastup. Njegov protivnik “The Holy War Angel” u UFC-u ima neugodnih 1-3, a jedino slavlje do sada koje je ubilježilo bilo je ono protiv Daniela Sarafiana. Nakon toga je poražen od Ferreire i Borrachinhe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI