Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lil’ Nog još uvijek nije na 100% | Fight Site

Lil’ Nog još uvijek nije na 100%

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.05.2014 17:53h Autor:

Blizanci Nogueira

Antonio Rogerio Nogueira već duže vremena nije nastupio unutar UFC-ovog kaveza. U posljednje dvije godine otkazao je čak četiri ugovorene borbe, a odradio samo jednu, a sad mu je potvrđen nastup protiv Anthonya Johnsona. Lil' Nog kaže da još uvijek nije 100%, ali uvjeren je da će se za borbu adekvatno spremiti.

Onaj "lakši" blizanac Nogueira, Rogerio, ponovno ima ugovorenu UFC borbu. Ona bi se trebala održati 26. srpnja, a protivnik bi mu trebao biti Anthony Johnson. Lil' Nog vjeruje da će za borbu biti spreman, iako kaže kako trenutno nije na adekvatnoj razini.

"Nisam još na 100%, ali vraćam se. Imao sam operaciju koljena, a nakon toga i ozljedu leđa i nije se lako vratiti nakon toga. Godinu dana nisam bio u pravom treningu, no vjerujem kako ću ponovno biti pravi za dva i pol mjeseca", rekao je.

Anthony Johnson se impresivno vratio u UFC i sigurno neće biti laka borba za Nogueiru, koji je u svom posljednjem nastupu savladao Rashada Evansa, no nakon ovako duge pauze nije lako zaključiti kakav će se vratiti.

"Johnson je ostvario veliku pobjedu protiv Davisa. Siguran sam da će naša borba biti pravi užitak za publiku i da ćemo odraditi dobar posao. On je trenutno u sjajnoj fazi svoje karijere, no ja pripremam sjajan kamp i sigurno ću biti spreman za ovu borbu", najavio je Nogueira.

Borba bi se trebala održati 26. srpnja u San Joseu, na eventu iz serijala Fight Nighta. Fanovi ostaje nadati se da se brazilskom borcu neće dogoditi neka nova ozljeda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI