Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Liječnici dali Fosteru dozvolu za nastavak karijere unatoč krvarenju u mozgu | Fight Site

Liječnici dali Fosteru dozvolu za nastavak karijere unatoč krvarenju u mozgu

UFC 02.06.2011 08:56h Autor:

Brian Foster

Odlične vijesti razveselile su sve one koji su bili zabrinuti za teško zdravstveno stanje UFC-ovog borca.

UFC-ov borac u velter kategoriji, Brian Foster, je dobio zeleno svjetlo liječnika i moći će nastaviti svoju MMA karijeru. Foster se u posljednji trenutak povukao iz dvoboja protiv Seana Piersona na UFC-u 129, a razlog je bilo manje krvarenje u mozgu koje je pokazao CT glave. Nakon tretmana i savjetovanja s ekspertima, Fosteru je ipak dana dozvola da nastavi raditi ono što najviše voli. Rizik da se stanje pogorša je navodno malen.

“U ekstazi smo. Borba je Brianov život. Posljednji meč je odradio u studenom stoga je već šest mjeseci izvan kaveza. On je jedan od onih momaka koji se samo žele boriti. Ako nema ozljeda jedan tjedan, već je spreman ući u oktogon idući”, izjavio je za MMAJunkie njegov menadžer, Marc Fiore.

Foster je u trenutačno u nizu od dva poraza, a posljednji meč odradio je na UFC-u 123 kada ga je na predaju prisilio Matt Brown. Za sada se ne zna kada bi točno trebao biti njegov povratak i tko bi trebao biti prvi protivnik u kavezu nakon opasne bolesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI