Liddell ponovno natuknuo povratak i ponudio: “Borit ću se protiv Woodleyja i Diaza odjednom za taj novac!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2017 10:48h Autor:

Chuck Liddell

Bivši UFC prvak Chuck Liddell i dalje ozbiljno razmišlja o povratku u Octagon. 47-godišnji bivši šampion u poluteškoj kategoriji u borilište nije stupio još od lipnja 2010. godine i meča protiv Richa Franklina.

No, posljednjih mjeseci naporno trenira, u vrhunskoj je fizičkoj formi te je u nekoliko navrata natuknuo povratak. Pitanje je ima li zainteresiranih na drugoj strani – onoj njegovog dugogodišnjeg poslodavca Ultimate Fighting Championshipa.

U razgovoru za MMATonight, Liddell je ponovno natuknuo možebitni povratak…

“Da, razmišljam o tome, a čini se da će se svi morati nastaviti pitati. Nisam još uvijek siguran, vidjet ćemo. Zdrav sam. Treba mi nešto više od mjesec dana da uđem u punu formu, ali kažem da još nisam siguran. Vidjet ćemo. Sve ovisi o tome što će mi biti ponuđeno. Ako mi netko ponudi nešto ludo, mogu se boriti sutra. Ali sve ovisi…”, izjavio je “Iceman” koji je još 2009. primljen u “UFC-ovu Kuću slavnih”.

Liddell je u najboljim danima čak četiri puta branio pojas UFC prvaka, da bi ga konačno na UFC-u 71 izgubio od Quintona “Rampage” Jacksona. U narednih pet mečeva, izgubio je četiri puta te se odlučio povući.

U karijeri je pobjeđivao imena poput Overeema, Belforta, Randlemana, Monsona, Couturea, Horna i Ortiza…

Navodno mu je nedavno ponuđen meč protiv Chaela Sonnena u Bellatoru, no Liddell to demantira.

“To nije istina. Nikada mi nije bila ponuđena borba, a definitivno mi nije bila ponuđena borba protiv njega. On se u svom trash talku ne koristi i ne brine previše oko istine. Ne boji se biti liberalan oko toga što je istina, a što ne”, demantira Liddell.

Na kraju razgovora je komentirao i navodne zahtjeve Natea Diaza koji traži 15 milijuna dolara za nastup protiv Tyronea Woodleyja na UFC-u 219. Za Liddella je to “svemirski” novac s obzirom da su u njegovo doba honorari bili kudikamo manji.

“Za 15 milijuna dolara ću se boriti protiv obojice…”, zaključuje “Iceman”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI