Liddell ne misli da je nokaut bio tako strašan, nije siguran hoće li se umiroviti

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2018 17:18h Autor:

Chuck Liddell

Chuck Liddell nije napravio povratak MMA-u kakvom se nadao. Legendarni “Iceman” vratio se u kavez nakon osam godina i u trećoj borbi protiv Tite Oritza s kojim je predvodio priredbu Golden Boy Promotionsa u Inglewoodu doživio teški nokaut krajem prve runde.

(VIDEO) Pogledajte brutalni nokaut kojim se Ortiz nakon 12 godina osvetio Liddellu

No, bivši UFC prvak poluteške kategorije nakon borbe je na press konferenciji novinarima objasnio da se unatoč nokautu osjeća dobro.

“Sad se osjećam sjajno. Dobro sam. Ne osjećam se loše. Ne mislim da je to bio težak nokaut. Bio sam sposoban u kutu odmah odgovoriti kada su me pitali,’ Gdje živiš? Znaš li gdje se nalazimo?’ Na sva pitanja sam odmah odgovorio, stoga, dobro sam.”

Za 48- godišnjeg Liddella ovo je bio četvrti nokaut u nizu i šesti u posljednjih sedam nastupa. Otkako je završio svoju vladavinu kao UFC prvak, Liddell je upisao tek jednu pobjedu- protiv Wanderleija Silve davne 2007.

Unatoč nepoželjnom rezultatu u povratničkoj borbi (kojeg su mnogi i očekivali) Liddell ipak nije htio potvrditi da je ovo bila njegova posljednja borba.

“Ne želim razmišljati o tome u ovom trenutku. Mislim, nisam sada u stanju da zaista kažem jesam li gotov ili ne. Ali u borbi sam se osjećao dobro u borbi i zabavio sam se, stoga, vidjet ćemo.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI