Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Liddell: Muka mi je od svih onih boraca koji igraju na sigurno | Fight Site

Liddell: Muka mi je od svih onih boraca koji igraju na sigurno

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2013 09:24h Autor:

Chuck Liddell

Chuck Liddell definitivno za sebe može reći da je MMA legenda, jednog od najpoznatijih imena koje se ikad našlo u UFC-ovom oktogonu i samim time može si dati za pravo kritizirati sve borce nakon što iza sebe ima neke zaista velike rezultate.

Upravo je Liddell odlučio prigovoriti pojedinim borcima da su počeli igrati previše na sigurno i kalkulirati, što publika nikad nije voljela.

"Možda će neke zasmetati moj komentar, ali meni je skoro pa muka kad vidim borce da igraju na sigurno. Mogu shvatiti da tako razmišljaju treneri i menadžeri, ali ako netko vodi meč četiri runde, pa neka pokuša nešto napraviti na kraju borbe da slavi prekidom."

"Onaj tko si želi dignuti cijenu mora nokautirati protivnike, napraviti submission, bilo što, samo da dođe do prekida. Ja sam zbog toga završio svoju karijeru, jer bih bio prisiljen boriti se na sigurno, a to nikad nisam volio", rekao je Chuck.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI