Liddell: Kad će napokon GSP nekoga pobijediti prekidom?

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2013 08:33h Autor:

Georges St-Pierre

Sjajni kanadski MMA borac, Georges St-Pierre, uskoro će obilježiti čak deset godina karijere u UFC-u, ali u posljednje vrijeme jedan podatak ipak prilično muči brojne fanove, ali vjerojatno i njega samoga.

GSP, naime, u UFC-u nije uspio slaviti prekidom još od siječnja 2009. godine kada je tehničkim nokautom pobijedio protiv BJ Penna na UFC-u 94, a i tada se radilo zapravo o intervenciji iz kuta borca s Havaja.

To je pomalo počelo frustrirati i jednu legendu UFC-a, Chucka Liddella, koji se zapitao kad će napokon njegov novi nokaut ili submission.

"Jasno je da će se neki žaliti kad aktualni prvak igra tako sigurno. Ja to još i mogu shvatiti, ali ne želim gledati. Smatram GSP-a sjajnim borcem, zaista je odličan, ali ne volim ovakve njegove nastupe."

"Možda neki njegovi nastupi jesu ponekad dijelom impresivni, ali ipak se uglavnom radi o manje atraktivnim borbama. Nitko ne voli gledati kad je očito da borac odugovlači do sudačke odluke, jer zna da je ostvario prednost tijekom prethodnih rundi. Želimo ga vidjeti kako preuzima rizik i lovi pobjedu prekidom", poručio je Liddell.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI