Lewis: Udarac koji sam nokautirao Volkova mi je donio milijun dolara (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2018 10:42h Autor:

Lewis vs. Volkov

Derrick Lewis je bio na rubu teškog i neugodno poraza protiv Alexandera Volkova na UFC-u 229, a onda je uspio pronaći put do brade ruskog nebodera svojom desnicom. Samo jedan udarac je bio dovoljan da nokautira Rusa, a time i posredno izbori meč za pojas prvaka u teškoj  kategoriji na UFC-u 230.

Upitan koliko mu je u novcu vrijedila ta desnica, “Crna zvijer” je na druženju s novinarima u četvrtak odgovorio:

“Vjerojatno oko milijuna. Da, vjerojatno milijun.”

Neće Lewis samo zaraditi ogroman novac od meča protiv Cormiera u Madison Square Gardenu, UFC-ovom teškašu je porasla popularnost na društvenim mrežama što će mu posredno donijeti još novca. Nakon što je u intervjuu nakon meča na UFC-u 229 u mikrofon Joea Rogana otkrio zašto je sa sebe svukao hlačice u Octagonu (jer mu je bilo vruće za testise), broj pratitelja na Instagramu se popeo na vroglavih 1.4 milijuna.

“Zaradit ću vjerojatno više nego što sam ukupno zaradio u čitavoj godini”, zagonetan je.

Ranije tvrdi da je trenirao 30 minuta dnevno, no s obzirom na debeli ček koji će dobiti od UFC-a, odlučio je podići tempo.

“Nije samo stvar u tome što je ulog ovog meča, kada sam vidio ugovor s toliko nula pomislio sam: OK, sada mogu zapravo početi trenirati. Ranije je bilo kao što sam vam i govorio, ne bih trenirao kao drugi borci. A to je i očito po meni, pa vidite da nakon svakog meča legnem na pod. Umoran sam. Spreman sam negdje otići i zavaliti se”, objašnjava simpatični izazivač.

Potcijenjuje li ga DC?

“On misli da sam ja lak protivnik za njega. Ali neka tako misli. Bolesno je da sam uopće došao do ovdje s tako malo treninga. Ozbiljan sam. Ja nisam kao drugi borci koji treniraju po čitav dan. Ja treniram 30 ili 35 minuta. I još pet minuta sam na telefonu gdje nabrijavam videe i ostale stvari koje postavljam. Ali sada sam u kampu i treniram po čitav dan”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI