Lewis: Stipe je taj koji je trebao dobiti šansu, ali ovakva prilika se ne propušta!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2018 11:47h Autor:

Ilustracija

Već smo danas pisali o druženju s pripadnicima sedme sile koje je uoči UFC-a 230 organizirala elitna svjetska MMA promocija u četvrtak. Na njemu su se pojavili i prvak teške kategorije Daniel Cormier i njegov izazivač Derrick Lewis.

Ovaj potonji je kao i obično bio vrlo zanimljiv i simpatičan u komunikaciji s novinarima pa je teško nekada procijeniti šali li se oko nekih stvari ili je ozbiljan. Pa je tako ponovio tezu da je do meča na UFC-u 230 trenirao tek tridesetak minuta dnevno, a da je tek vidjevši silne nule na ugovoru za meč protiv DC-ja odlučio “stisnuti po gasu”.

No, da ne ponavljamo sve izjave “Crne zvijeri”, možete ih pročitati na ovom LINK-u. Ipak smo odlučili posebno izdvojiti dio vezan za Stipu Miočića i činjenicu da najuspješniji i najbolji teškaš u povijesti UFC-a nikada nije dobio šansu revanširati se Cormieru za poraz na UFC-u 226.

Lewis je i ranije izjavio da “Vatrogasac” zaslužuje priliku prije njega, a sada je svoju tezu ponovio. Doduše, kaže da se radi o prilici koja se ne propušta i da ju je on morao iskoristiti.

“I dalje mislim da ne zaslužujem poziciju prvog izazivača, Stipe je svakako zaslužuje više od mene”, smatra Lewis, ali dodaje:

“No, ovo je šansa koju jednostavno ne mogu propustiti. Znam i to da mnogi možda u ovoj diviziji zaslužuju šansu prije od mene. Da, ponavljam, možda je ne zaslužujem više od Miočića. On je trebao biti taj koji je trebao dobiti priliku revanširati se Cormieru. Ali ja ovakvu šansu više nikada neću dobiti pa sam odlučio skočiti na nju i iskoristiti je”, zaključuje Lewis.

Meč protiv DC-ja je na rasporedu u glavnoj borbi UFC-a 231 u Madison Square Gardenu.

 

View this post on Instagram

 

#ufc230🔥

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI