Lewis prvi put na dijeti prije meča s Werdumom: “Morao sam propustiti prokleti McRib…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2017 09:58h Autor:

Ilustracija

Samo nas tri dana dijele do odličnog UFC-a 216, gdje ćemo osim dva dvoboja koja za ulog imaju pojas UFC prvaka, vidjeti i sjajan obračun “top contendera” u teškoj kategoriji Fabricija Werduma i Derricka Lewisa.

“Crna zvijer” se ovim mečem i službeno vratila iz ultra kratke mirovine, koju je obznanio nakon poraza od Marka Hunta u posljednjem nastupu. U intervjuu za FloCombat, Lewis priznaje da se morao pomiriti s novim pristupom u pripremama  za meč protiv bivšeg prvaka. Taj pristup je podrazumijeva i apstinenciju od njemu omiljene hrane – brze hrane!

“I dalje sam jeo prženu piletinu, hamburgere, čitav tjedan borbe. I da sam dan meča sam jeo isto kao i čitav život. Sada ću vidjeti ima li uopće razlike jer sam te neke stvari izbacio. Želim saznati ima li sva ta strka oko zdrave hrane ikakvog smisla”, priznaje Lewis koji je u intervjuu naglasio da nikada nije volio trenirati, niti hraniti se zdravo.

“Evo i ovog trenutka mi curi slina kada pomislim samo na brzu hranu. Jednostavno umirem od gladi. Ako jedeš salatu, gladan si već za 30 minuta. Čak si još gladniji, ako pojedeš salatu. To je ono što mi se ne sviđa kod ove prehrane”, dodao je Lewis kojeg prema nekim analitičarima samo pobjeda protiv Werduma dijeli od mogućeg napada na pojas UFC prvaka.

“Ali prokleti McRib je u gradu. Morao sam ovaj put propustiti McRib i sve te druge stvari. Moj najdraži restoran je ovih dana ima neke posebne akcije, a ja sam i to morao propustiti. Netko mora platiti za to”, zaključio je Lewis.

“Crna zvijer” će u ovom dvoboju tražiti svoju 19. profesionalnu i 9. UFC pobjedu u karijeri. Werdum je uoči meča na UFC-u 216 na 21-7 i 9-4 unutar Octagona. Obojica se nadaju poziciji prvog izazivača i napada na pojas koji drži Stipe Miočić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI