Lewis prokomentirao izbor protivnika u stilu McGregora (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2016 20:15h Autor:

Lewis vs. Abdurakhimov

Derrick Lewis dobio je mjesto u svom prvom UFC “main eventu”, no čini se da mu nije najbolje sjeo izbor protivnika, kao i većini fanova. Zato je na društvenim mrežama iskoristio izjavu Conora McGregora da to prokomentira.

Čak i oni redovni UFC fanovi, koji znaju tko je Shamil Abdurakhimov, bili su izuzetno začuđeni činjenicom da će ovaj 35-godišnji Dagestanac nastupiti u glavnoj borbi jednog UFC eventa. Nema nikakve sumnje kako je riječ o kvalitetnom borcu, no teško se prisjetiti kad se neki manje poznat borac našao u glavnoj borbi UFC eventa.

Osim toga, Abdurakmihov nije atraktivan borac te mu posljednja pobjeda prekidom datira još iz 2012. godine. Također, teško je vidjeti u njemu neki marketinški potencijal. U UFC-u je prvobitno nokautiran od strane Timothya Johnsona, zatim je u vrlo neizvjesnoj borbi  slavio protiv Anthonya Hamiltona, da bi prije dva tjedna podijeljenom odlukom savladao Walta Harrisa, možda i najlošijeg borca na cijelom UFC-ovom teškaškom rosteru. Teško je zaključiti kako su se matchmakeri odlučili njega dati za protivnika borcu koji gleda prema borbama s Top 5 borcima.

Iako je dobio priliku predvoditi event, čini se da se taj izbor ne sviđa niti samom Lewisu. On je upotrijebio vrlo popularnu izreku Conora McGregora da bi i sam upitao tko je zapravo borac protiv kojeg će tražiti petu pobjedu u nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI