Lewis: Primjetio sam taj strah u očima Ngannoua, duša mu je pobjegla iz tijela! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2018 11:59h Autor:

Ngannou vs. Lewis

Francis Ngannou i Derrick Lewis su proteklog vikenda na UFC-u 226 odradili jedan od najgorih mečeva u povijesti elitne promocije. Dapače, mnogi će se složiti da je upravo ovaj teškaški dvoboj, koji je činio sunaslovnu borbu večeri, bio najgori!

Dva teškaša su se  uglavnom promatrala “preko nišana bez ispaljivanja nikakve municije”. Pa je meč završio s poraznom statistikom od samo nekoliko pogođenih udaraca na obje strane. Žestoke kritike zbog toga su zaradili od predsjednika UFC-a Dane Whitea, ali i od MMA fanova koji su “ih pokopali”.

U utorak smo čuli ispriku Francisa Ngannoua, koji je priznao “da je u njemu još uvijek strah još od meča protiv Stipe Miočića na UFC-u 220”. Istog dana, Derrick Lewis je gostovao u emisiji na MMAJunkie radiju te je priznao da je meč bio toliko loš, da je njemu u kavezu postalo dosadno. Ipak, dio krivice za očajan nastup je ponovno prebacio na svoje probleme s leđima.

“Ovim se bavim godinama. Svaki meč imam iste probleme. Nekada je bolje, nekada je loše, kao posljednjih nekoliko borbi”, otkriva “The Black Beast” i dodaje:

“Pokušavamo iskušati još nekoliko stvari i vidjeti što liječnici mogu učiniti. Ako ne uspiju, morat ću se naučiti nositi s ovom ozljedom.”

Ngannou je javno priznao da je strah kumovao njegovom “smrzavanju” u Octagonu, a Lewis kaže da je mogao primjetiti taj strah u njegovim očima!

“Pogledao sam ga u oči, pogledao sam mu lice, to nije bio isti čovjek kao sa službenog vaganja. Izgledao je potpuno drugačije. Mislim da mu je duša već pobjegla iz tijela, čak i prije nego što je stao u kavez. Isti pogled sam vidio i kod Gabriela Gonzage, kada je stupio u Octagon sa mnom. A onda je poražen”, tumači Lewis koji ovaj nastup ne bilježi kao pobjedu…

“Da, to bi trebala biti pobjeda, ali nemam takav osjećaj. Nemam uopće onaj osjećaj olakšanja nakn pobjede. Obično sam par dana nakon pobjede stvarno sretan. Sada osjećam napetost zbog čitave situacije”, dodaje.

Na koncu je u svom stilu priznao da se i on dosađivao u kavezu!

“Čak je i meni bilo dosadno. Ali mislim da sam ja bio taj koji je više stiskao i više napravio. Ali da, toliko mi je bilo dosadno da sam počeo slušati što se događa oko kaveza. Zvučalo je kao da sam u nekom kinu”, našalio se Lewis.

Kao što smo već rekli na početku teksta, i Francis Ngannou je u utorak ponudio objašnjenje ovog katastrofalnog nastupa i sramotnog meča koje možete pročitati u cijelosti u nastavku.

Ngannou se obratio nakon poraza: Razumijem sve frustracije i ljutnju

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI