Lewis otkazao nastup, Walt Harris uskače na glavni program protiv Werduma

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2017 02:12h Autor:

Derrick Lewis

Manje od sat vremena prije nego su prve UFC 216 borbe krenule, dogodila se jedna promjena na programu. Derrick Lewis je osjetio bolove u leđima te je prisiljen otkazati borbu protiv Fabricia Werduma, koji će se tako boriti protiv Walta Harrisa, koji je prvobitno planiran na uvodnim borbama.

Harris se trebao boriti protiv Marka Godbeera, koji je tako uklonjen s programa, no već je najavljeno kako će mu biti isplaćen puni honorar za nastup te da će uskoro dobiti novu borbu. On je izjavio kako se nada da bi se to moglo dogoditi krajem mjeseca u poljskom Gdansku.

Ovakva situacija se dogodila jer je Werdum imao veliku želju boriti se, pa će se tako sučeliti s opasnim udaračem Harrisom, koji je trenutno u nizu od dvije pobjede, nakon što je slavio samo jednom u prvih pet UFC nastupa. Werdumu pobjeda protiv njega ne bi trebala značiti puno, osim dodatne pobjede na skoru, no Harrisa bi pobjeda nad Werdumom svakako katapultirala u visine. Ipak, Werdumu se mora priznati velika hrabrost, jer možebitni poraz od Harrisa bi ga vjerojatno predaleko udaljio od povratka na put koji vodi prema tituli.

Lewis je od ranije imao ozljedu leđa te se upravo zbog nje odlučio umiroviti nakon poraza od Marka Hunta. Ipak, nakon nekoliko mjeseci je rekao da misli da su leđa dobro te da će se ipak boriti i dalje. Hoće li nakon povratka ove ozljede umirovljenje biti stalno, teško je reći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI