Lewis navija za Ngannoua: “Stipe je ranije znao biti uzdrman…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2017 11:53h Autor:

Ilustracija

Stipe Miočić će treći put pokušati uspješno obraniti svoj pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji kada 20. siječnja ukrsti rukavice s Francisom Ngannouom u američkom Bostonu na UFC-u 220.

Tom pobjedom Miočić bi postao najuspješniji teškaš u povijesti ove promocije! No, njegov kolega iz divizije Derrick Lewis se nada drugačijem raspletu. On navija za Ngannoua, a za meč koji već sada golica maštu MMA fanova kaže da će se sigurno raditi o zanimljivom okršaju.

Upitan na početku intervjua za MMAJunkie kako komentira brz uspon Ngannoua koji je u samo godinu dana stigao do izazivačkog mjesta broj jedan, “Zvijer” odgovara da se ipak radi o guranju čelništva UFC-a bez kojeg strelovit uspon Kamerunca ne bi bio moguć.

“Mislim da se radi o rasizmu”, našalio se Lewis i dodao:

“Gledajte, ja sam Amerikanac crne rase. On je iz Francuske. UFC se mora srediti i moraju meni pokazati više ljubavi. Prošao sam kroz mnogo više od njega.”

Komentirajući meč između Ngannoua i Miočića, Lewis navija za Kamerunca. Razlog je taj što vjeruje da bi protiv njega mogao stići do svog konačnog cilja – pojasa UFC prvaka! Ipak, prvo mu slijedi obračun protiv Marcina Tybure.

“Smatram da će meč između Stipe i Francisa biti odličan. Stipe je ranije znao biti  uzdrman, a Francis zapravo nikada nije niti dobio ozbiljniji udaraca, tako da se radi o vrlo zanimljivom dvoboju. Ali nadam se da će Francis pobijediti, a onda ću ja doći na red i nokautirat ću Francisa.”

“To je meč koji želim nakon ovog meča protiv Tybure koji mi slijedi. Nadam se da će sve proći dobro, ali da, ovo je meč koji želim…”, zaključuje “Zvijer”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI