Lewis nakon Zagreba: Bilo je to loše iskustvo, više se ne vraćam u Hrvatsku! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2016 10:45h Autor:

Derrick Lewis

Derrick Lewis je na UFC-ovom eventu u Zagrebu stigao do svoje treće uzastopne pobjede svladavši Gabriela Gonzagu. Dok bi mnogi pomislili kako će mu glavni grad Hrvatske ostati u lijepom sjećanju, Amerikanac je u razgovoru s Arielom Helwanijem otkrio kako mu je to bio jedan od najgorih tjedana u karijeri.

“Nisam uživao u Hrvatskoj. Sva hrana koju imaju je zdrava. Nije bilo masne hrane, samo trava, a s tim se nisam mogao nositi. Tražio sam hamburgere ili nešto što bi me napunilo, ali nije bilo ničega što bih mogao pojesti ili popiti. Pretpostavljam da voda nije bila dovoljno zdrava za piti. Bio je to jedan od najgorih tjedana u mojoj karijeri. Bilo je to loše iskustvo, cijelo vrijeme sam bio u sobi i pokušavao sam doći do dostave u sobu. Ne želim previše blatiti Hrvatsku, ali se nemam namjeru ponovno vratiti. Preferiram nastupe u SAD-u”, izjavio je Lewis u razgovoru s Helwanijem.

Lewisu smisao za humor nije slabija strana i mnogi bi pomislili kako se odlučio malo našaliti u Helwanijevom The MMA Houru. Ipak, njegove izjave djeluju prilično ozbiljno, iako se s većim dijelom njih ne bismo mogli složiti.

Lewisov komentar na boravak u Hrvatskoj poslušajte na otprilike 54:00 minute.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI