Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lewis najavio mirovinu: Ženim se idući tjedan, moja obitelj ne treba prolaziti kroz sve ovo | Fight Site

Lewis najavio mirovinu: Ženim se idući tjedan, moja obitelj ne treba prolaziti kroz sve ovo

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2017 10:07h Autor:

Derrick Lewis

Odmah nakon borbe protiv Mark Hunta i poraza kojim je prekinut njegov dugi niz, Derrick Lewis najavio je kako je to vjerojatno bila njegova posljednja borba.

Lewis nije protiv Hunta izgledao niti približno dobro. Jako se brzo umorio te je do kraja borbe samo primao štetu od strane Samoanca, sve dok krajem četvrte runde nije odlučio da mu je dosta. Nakon borbe izgledao je umoran i psihički slomljen, a pokušao je objasniti zašto nije uspio napraviti nešto više.

“Imam velike bolove u donjim leđima. To je nešto s čime imam problema još od 2011. godine, a sada se vratilo i bolove sam imao ovaj cijeli tjedan”, objasnio je Lewis zašto je krajem borbe jedva stajao na nogama.

Ipak, ono što je izjavio nakon toga je rijetko tko očekivao, ponajviše zbog toga što ga ovaj poraz ne bi trebao previše maknuti iz vrha podosta siromašne teškaške divizije:

“Ovo je vjerojatno moja posljednja borba. Ženim se idući tjedan i ne želim da moja obitelj prolazi kroz ovo.”

Derrick je bio emotivno slomljen, tako da je vjerojatno ipak potrebno pričekati par dana da sve slegne u glavi 32-godišnje “Crne Zvijeri”. Bilo bi šteta da UFC ostane bez jednog vrlo zabavnog borca kakav je on.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI