Lewis ljut na UFC: “Patio sam jer nisam mogao jesti, netko mi to mora platiti”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2016 22:04h Autor:

Derrick Lewis

UFC-ovog teškaša Derricka Lewisa teško je pogodilo otkazivanje UFC Fight Night 97 koji se trebao održati u Manili. Nakon četiri pobjede u nizu, od čega su tri bile nokautom, Lewis se na otkazanom eventu trebao boriti protiv Marcina Tybure, no nakon ozljede BJ Penna UFC je otkazao sve borbe s carda.

Lewis je već ranije stigao na Filipine gdje je odrađivao posljednje pripreme za borbu, preletio je tisuće kilometara, a poznato je da ne voli letjeti avionom. To ga je posebno naljutilo.

“Probudili su me usred noći, imao sam propuštene pozive od menadžera i rekao mi je lošu vijest. Mislio sam da mi se protivnik ozlijedio, ali onda sam čuo da je cijeli event otkazan. Bio sam bijesan. Pitao sam hoće li mi ipak platiti, rekao je da ne zna, da će o tome razgovarati ovog tjedna”, ispričao je Lewis pa nastavio:

“Rekao sam da nema razgovora o tome, daj mi da nazovem Danu White ili nekoga tko će me platiti. Ionako ne volim letjeti, a još su me tjerali da putujem tamo ni zbog čega. Još čekamo, nisam ništa čuo”.

Nakon otkazivanja priredbe na Filipinima UFC je najavio da će kompenzirati borcima troškove, ali Lewisu se to nije svidjelo: “Ne volim kompenzacije. Mislim da će mi platiti za malo vožnje taksijem, hotel i avionske karte, ali to nije dovoljno. Skinuo sam puno kilograma, patio sam. Želio sam jesti, želio sam piletine, a nisam mogao jesti. Zbilja sam patio. Samo neka mi daju novac, barem polovicu onoga što sam trebao dobiti za nastup. To je ono što želim. Ili će mi netko platiti ili ću nazvati Danu Whitea. Ako treba pojavit ću mu se na vratima. Kako god bilo, netko će platiti”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI