Lewis: JDS je najslabiji protivnik do sada u mojoj karijeri, ako hoću nokautirat ću ga u prvoj!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2019 18:03h Autor:

Derrick Lewis vs. Junior Dos Santos

Bivšeg izazivača u teškoj kategoriji Derricka Lewisa na UFC on ESPN+ 4 priredbi 9. ožujka očekuje obračun s bivišim prvakom Juniorom Dos Santosom. “Crna zvijer” u posljednjem intervjuu tvrdi da je JDS najslabiji protivnik do sada u njegovoj karijeri!

“On je vjerojatno najslabiji protivnik s kojim ću se boriti od svih ovih boraca s kojima sam se već borio. Vidjet ćemo 9. ožujka…”, izjavio je Lewis, a prenosi portal MMAFighting.

Amerikanac puca od samopouzdanja i vjeruje da može izabrati rundu u kojoj će nokautirati JDS-a.

“Ako želim taj meč riješiti u prvoj rundi, onda ću ga riješiti u prvoj. Ako želim taj meč riješiti u petoj rundi, riješit ću ga u petoj. Radi se samo o tome kada sam spreman krenuti”, predviđa Lewis i dodaje:

“Meni je potpuno nebitno s kime se borim. Htjeli su da se borim protiv Stipe Miočića u siječnju, ali to je bilo odmah nakon poraza od DC-a. Rekao sam im ne, trebao sam malo odmora. Moje tijelo, moja glava nisu bili spremni za taj meč.”

Ali je Lewis spreman ponovno ukrstiti rukavice s Francisom Ngannouom i ovaj put tvrdi da će meč biti puno bolji nego onaj prvi kojeg mnogi smatraju najgorim u povijesti teške kategorije UFC-a.

“Ako Francis i dalje bude na vrhu i on dobije šansu osvojiti naslov nakon Stipe, borit ću se ponovno protiv njega. I ovaj put će biti to puno bolji meč nego prvi put. Kao što uvijek kažem, sve je tajming.”

“Ovo je teška divizija. Nije bitno je li netko na drugoj strani crni BJJ pojas ili vrhunski boksač. Uvijek je to 50-50 šansa. Mi smo teškaši. Uvijek je potreban samo jedan udarac”, zaključuje Lewis.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI