Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lewis: Browneovo premlaćivanje bivše žene mi je motivacija za borbu | Fight Site

Lewis: Browneovo premlaćivanje bivše žene mi je motivacija za borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2017 12:06h Autor:

Travis Browne & Derrick Lewis

Uoči borbe s Derrickom Lewisom s kojim predvodi UFC-ovu priredbu u Halifaxu, Travis Browne se jako uvrijedio zbog činjenice da ga je “Crna Zvijer” ranije spomenula kao borca s kojim se želi obračunati oktogonu.

“On je gledao top deset poredak tražeći najlakšu borbu i izabrao je moje ime. Ne znam može li biti više osobno od toga. Ja inače nisam taj koji ‘trash talka’ i poštujem ga kao borca, ali želiš se testirati kompa? Ja sam tvoj čovjek. Pokazat ću ti kako se to radi”, rekao je Browne za ESPN.

Ako je Browne mislio da je ovo bilo osobno, što li će tek reći na Lewisov novi komentar? Gostujući na MMA Houru Lewis je objasnio da nije izazvao Brownea zato što ga ne poštuje, ili mislim da je on lagani protivnik već baš obrnuto- smatra ga dobrim borcem i vjeruje da će pobjeda nad njim imati neku težinu. No Lewis se zatim bacio se na Browneaovo navodno premlaćivanje bivše supruge, Jenne Renee Webb, iako je “Hapa” na sudu oslobođen tih optužbi.

“Ja mogu uzeti to što je on tukao svoju ženu i sve što sam prošao u svom djetinjstvu, gledajući kako mi neki čovjek tuče majku i osjećajući se bespomoćno- i ja mogu gledati na to kao na nekakvu motivaciju za ovu borbu budući da on voli udarati žene.”

Voditelj Ariel Helwani ga je zatim pitao gleda li zaista tako na ovu situaciju?

“Naravno, znaš, uvijek tražim neku sitnicu da mi da motivaciju”, odgovrio je Lewis.

UFC Fight Night 105 održava se 19. veljače u Halifaxu u Kanadi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI