Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lesnaru odgođeno saslušanje jer priprema obranu, Jonesu prigovorili da “nema dobar razlog” | Fight Site

Lesnaru odgođeno saslušanje jer priprema obranu, Jonesu prigovorili da “nema dobar razlog”

UFC 11.10.2016 14:33h Autor:

Brock Lesnar

Atletska komisija Nevade odobrila je odgodu saslušanja Brocku Lesnaru u njegovom slučaju pada na doping testovima uoči UFC-a 200.

Lesnar, koji je u dva testa bio pozitivan na zabranjeni blokator estrogena klomifen, zatražio je odogodu kako bi pripremio obranu, a zahtijev je odobren jer mu “treba još vremena za testiranje suplemenata”, potvrdio je povjerenik komisije Pat Ludvall.

Jones nema dobar razlog

Odgodu saslušanja zatražio je i Jon Jones za svoj slučaj testa pozitivnog na blokatore estrogena zbog kojeg je izgubio mjesto u glavnoj borbi UFC-a 200 protiv prvaka Daniela Cormiera.

Komisija nije bila tako naklona Jonesu jer se njegov zahtjev za odgodom temeljio isključivo na tome što USADA, od UFC-a angažirana antidopinška agencija koja je Komisiji proslijedila rezultate testiranja, “još uvijek nije održala vlastito saslušanje.”

Ludvall smatra da Jonesov zahtijev “nije utemeljen na dobrim razlozima”, ali mu je odgoda u konačnici ipak odobrena budući da svi dokazi u Jonesovom slučaju nisu dostupni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI