Lesnarov trener: Overeem mora da je lud!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2011 08:05h Autor:

Brock Lesnar i Frank Mir

Odmah nakon što je objavljena informacija da će se bivši UFC-ov prvak, Brock Lesnar, boriti protiv Alistaira Overeema u njegovom UFC debiju, izjave ljudi koji okružuju Lesnara postale su suho zlato. Tako je i s onima njegovog BJJ trenera Rodriga “Comprida” Medeirosa koji je u razgovoru za Tatame prokomentirao trenutačno Lesnarovo stanje, ali je i najavio dvoboj protiv The Reema.

> Napokon gotovo: Overeem protiv Brocka Lesnara 30. prosinca

> Alistair: Nisam želio biti velik kao Brock (VIDEO)

> Overeemov trener: Nadamo se da bi Alistair mogao nastupiti i u Japanu!

“Informacija koju imam jest da je operacija prošla vrlo uspješno i možete biti sigurni kako ćete vidjeti Lesnara na najvišem mogućem nivou. On je trenutačno na odmoru u Kanadi, još uvijek se oporavlja, no već  je krenuo s treninzima. U prosincu će biti potpuno spreman. Možete ga voljeti ili mrziti, no Brockove borbe nikada nisu dosadne. Uvijek nam pruži atraktivan show i zato je bitan za ovaj sport. Još  uvijek nemamo plan, ali vjerujem da ćemo vrlo brzo krenuti s treninzima”, objašnjava BJJ majstor za Tatame.

Kakva je točna situacija s njegovim zdravljem?

“Brock je vrlo diskretan čovjek i ne priča previše ako nije siguran što će se dogoditi. Dali smo izjavu da bi se volio nastaviti boriti i da se neće povući te se Lesnar ponaša u skladu s tom izjavom. Ne želi se eksponirati, ne želi igrati nikakve igrice kako bi se eksponirao. Jasno je dao do znanja da ponovno želi postati prvak UFC-a i da želi pojas. Njegova motivacija nikada nije bila upitna. To znaju svi koji s njim rade”, odgovara Brazilac.

Dvoboj protiv Overeema?

“Mislim da je to jako dobar meč za Lesnara. Alistair ima teške ruke, tražit će svoju priliku na nogama, no kada borba ode na parter, Brock ima dobre šanse. Vjerujem da će se raditi o uzbudljivoj borbi između dva velika momka koja će biti atraktivna za fanove. Overeem mora da je lud jer je došao u UFC, a odbacio je titulu prvaka Strikeforcea i nastup na Grand Prixu. Brock će i ovaj put biti na velikoj kušnji protiv sjajnog borca koji trenutačno drži pojas u jednoj od najjačih svjetskih MMA promocija. Ako pogledate, Brock se osim protiv Heatha Herringa i Min Soo Kima, borio samo protiv prvaka, bivših prvaka i Velasqueza koji je postao prvak”, zaključuje Medeiros.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI