Lesnarov menadžer potvrdio veliku vijest: Brock želi natrag u UFC, sve ostalo su samo tehnikalije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2018 11:48h Autor:

Brock Lesnar

U četvrtak smo dobili i službenu potvrdu kako je Brock Lesnar zaista zainteresiran za povratak u UFC. Iako se o ovoj informaciji špekulira već gotovo pola godine, sada je ona dobila potvrdu od Lesnarovog menadžera Paula Heymana.

Heyman je u razgovoru za Newsweek potvrdio da Lesnar pokušava ishoditi povratak u Octagon i nastavak karijere u UFC-u. Poznato je kako Lesnaru istječe ugovor s WWE-jom nakon Wrestlemanije početkom travnja. A do sada se u takvim situacijama uvijek oslonio na svoje pregovaračke kvalitete; počeo bi koketirati s UFC-om što mu je ili donijelo novi unosan ugovor s WWE-jom ili je bi zaista završio u poznatoj MMA promociji iz koje bi se kasnije vraćao u WWE.

“Ne vjerujem da je još uvijek tajna da se Brock pokušava vratiti u Octagon. Očito mu je na pameti novi meč u UFC-u. To nije tajna. Fotografira se s Danom Whiteom, nosi UFC majicu u uredu UFC-a u Las Vegasu. To nije taktika pregovaranja, Brock Lesnar se stvarno želi natjecati ponovno u Octagonu. To nije laž, to je činjenica”, izjavio je Heyman.

No, u prošlosti je Lesnar znao iskoristiti upravo UFC kao uteg prilikom pregovora oko novog ugovora s WWE-jom. Pregovarao bi na obje strane i onda prihvatio bolju ponudu. Heyman ovaj put tvrdi da Lesnar ne odbacuje mogućnost nastupa u obje organizacije paralelno…

“Obojica imamo mnogo projekata u pripremi koje želimo realizirati, a svi kreću nakon Wrestlemanije. To ne znači da Lesnar ne može zadržati titulu i odrađivati sve te projekte paralelno, a da je i dalje univerzalni prvak. Dokaz koji vam dajem jest kako se Lesnar borio protiv Marka Hunta na UFC-u 200, a šest tjedana kasnije je bio glavna borba večeri protiv Randyja Ortona na Summerslamu”, objašnjava Heyman i dodaje:

“Brock Lesnar može odrađivati oba zadatka, a to je toliko puta već dokazao. Ja sam osnivač svoje agencije i vodim je od kada sam se vratio u biznis 2012. godine. Radimo i na vanjskim projektima čitavo vrijeme, tako da možemo bez problema raditi paralelno s WWE-jom i na drugim stvarima. Ja se bavim sa zabavnim dijelom, Brock je tu da prebije nekoga u Octagonu.”

Na kraju je Heyman ponovno potvrdio da se Lesnar želi vratiti, a da su sve ostalo tehnikalije. Tehnikalija jest i povratak u USADA-in program koji ga čeka ukoliko se zaista želi ponovno boriti u UFC-u. Naime, Lesnar je bio dopingiran tijekom posljednjeg nastupa na UFC-u 200 protiv Marka Hunta. Suspenziju će uskoro odraditi, no ostaje pitanje sudjelovanja u USADA-inom anti-doping programu iz kojeg je samovoljno izašao.

“Pitanje koje se uvijek postavlja jest jeste li spremni za ulazak u Octagonu? A, ja tvrdim da je Lesnarov odgovor trenutačno: ‘Da, ja sam srpreman’. Kada će se to dogoditi, protiv koga i gdje…to su već drugga pitanja. Ali to su samo detalji. Veliko pitanje je samo ‘jesi li spreman za ulazak u Octagon?’. A Lesnar je očito spreman”, zaključio je Heyman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI