Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lesnara iz takta izbacilo pitanje o Overeemu favoritu (VIDEO) | Fight Site

Lesnara iz takta izbacilo pitanje o Overeemu favoritu (VIDEO)

UFC 28.12.2011 09:36h Autor:

Brock Lesnar i Alistair Overeem

Brock Lesnar je dva dana prije meča protiv Alistaira Overeema najavio dvoboj godine u mikrofon Ariela Helwanija. Intervju je tekao sasvim uobičajenim tokom dok Helwani nije pitao bivšeg prvaka kako komentira činjenicu da je Overeem favorit na kladionicama.

“Ne znam za to i briga me”, otpilio je očito iznervirani gorostas i prekinuo intervju ostavivši poznatog novinara “u zraku”.

Ipak do tada je odgovorio na neka zanimljiva pitanja. Recimo, je li tijekom teške bolesti razmišljao o kraju karijere?

“Iskreno, ne. Nisam niti razmišljao o tome. Uvijek sam fokusiran na jedan cilj, a tada je to bilo moje zdravlje. Trebao sam to riješiti jer me mučilo dugo vremena. Operacija je bila uspješna i sada sam tu. Ako nemaš zdravlje, onda nemaš ništa. To je 100 posto istina”, objašnjava Lesnar uz staru narodnu izreku.

“Osjećam se blagoslovljeno što sam uopće tu i što sam u UFC-u.”, dodaje gorostas.

Kako je pristao na meč protiv The Reema?

“Vozio sam se u svom kamionetu u Kanadi kada su me nazvali i pitali hoću li meč s Overeemom. Rekao sam odmah da pristajem. Osjećao sam se dobro. Iako dugo nisam trenirao, znao sam da je operacija uspjela i samo sam se trebao dobro spremiti”, otkriva Lesnar i dodaje da je pažljivo proučio video snimke donedavnog Strikeforceovog prvaka…

“Naravno, to je dio treninga. Ne možeš se pripremiti za protivnika, ako ga nisi snimio. Mnogo smo proveli u proučavanju Alistaira Overeema. Moram nametnuti svoju igru i ne smijem dopustiti da on kontrolira stvar. Tada ću biti uspješan. On se nikada nije borio protiv tako dobrog hrvača kao što sam ja. Mislim da mi u ovoj diviziji nema ravna.”

Podsjećamo vas da je UFC 141 u Hrvatskoj dostupan ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (25.kanal, MaxTV). Izravni prijenos počinje u 04:00h, a mi vam garantiramo 3 sata beskompromisne zabave i odličnih mečeva. Snimka priredbe raspoloživa je čitavu nedjelju 31.prosinca na istom kanalu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI