Lesnar: Sranje je da ja ne mogu primiti udarac!

UFC 22.12.2011 12:26h Autor:

UFC 142: Lesnar vs. Overeem

Brock Lesnar je poput curice, kada ga netko hoće udariti, okreće glavu! Ovo je jedan od sličnih argumenata onih koji tvrde da bivši UFC prvak nema previše šanse u meču protiv Alistaira Overeema.

I zaista, gorostasni Brock je u prošlosti znao “pogledati” u drugu stranu i sklupčati se kao uplašeni psić kada su na njaga navalili borci poput Shanea Carwina ili Caina Velasqueza. Čak i Mirko Filipović u jednom intervjuu izjavio da Lesnar okreće glavu od protivnika poput amatera.

Što na to sve kaže Lesnar?

“Mislim da je to sve samo gomila sranja. U borbama u kojima sam primio udarac, stajao sam i udarao sa svojim protivnicima…Herringom, Coutureom i Mirom. Primio sam mnogo udaraca. Čak i od Shanea Carwina. Još uvijek me nitko nije nokautirao. OK, suci su prekinuli dvoboj zbog prisiljavanja na predaju ili TKO-a, no nitko me do sada nije zapravo nokautirao”, izjavio je Lesnar za MMAFighting.

Sigurno je da će njegova brada biti testirana u meču protiv udarača Alistaira Overeema. Može li primiti udarac ili ne, vidjet ćemo 31. prosinca!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI