Lesnar razmišlja o povratku u UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.10.2014 09:37h Autor:

Brock Lesnar

Nakon dva poraza Brock Lesnar je krajem 2011. napustio UFC i posvetio se kečerskom pozivu. Ugovor s WWE-om (World Wrestling Federation/Entertainment) veže ga još šest mjeseci, a nakon toga u životu borca koji je bio UFC prvak u teškoj kategoriji postoje tri mogućnosti.

Prema riječima komentatora Jima Rossa jedan je mogućnost potpisivanja novog ugovora, druga potpuno posvećivanje obitelji dok je treća najzanimljivija. Naime, nakon što krajem ožujka sljedeće godine odradi svoj dio posla na Wrestlemania 31, Lesnar bi se mogao vratiti u UFC.

Lesnar je imao velikih zdravstvenih problema i divertikulitis je opasno narušio njegovo zdravlje, ali sada se potpuno oporavio pa povratak u najjaču MMA promociju nije isključen.

"Čini mi se da se vratio na pravi put. Izgleda fenomenalno, izgleda zastrašujuće. Izgleda još više zastrašujuće nego prvi put kada je otišao.", izjavio je Jim Ross.

"Ne vidim razlog zašto ga UFC ne bi vratio ako to želi."

Lesnar je do naslova prvaka došao pobjedom protiv Randyja Couturea, a branio ga je protiv Franka Mira i Shanea Carwina. Nakon toga uslijedili su poraza protiv Caina Velasqueza i Alistaira Overeema.

Što točno Lesnar misli i kakvi su njegovi planovi još nije poznato, ali uskoro bi se moglo čuti i njegovo mišljenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI