Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lesnar predviđa povratak početkom 2011. | Fight Site

Lesnar predviđa povratak početkom 2011.

UFC 27.05.2011 15:20h Autor:

Brock Lesnar iz kečerskih dana

Lesnar s optimizmom govori o nastavku svoje karijere ugrožene povratkom bolesti.

Kad će se vratiti Brock Lesnar? Hoće li se uopće ponovno gledati UFC-ov prvak ili ne? Sve su ovo pitanja koja s pravom muče MMA javnost koja ovih dana uglavnom raspravlja o povratku opake bolesti s kojom se bori UFC-ov prvak. On je optimističan i vjeruje da bi ponovno u akciji mogao biti početkom 2012.

“Razočaran sam. Ovo nije samo psihički napor, nego i fizička trauma za moj organizam koji je pod šokom još od prve pojave divertikulitisa 2009. Nitko ne voli odustati od meča, a pogotovo ne ja. Kada sam prvi put izliječio bolest, mislio sam da su problemi gotovi, no sada se stvar vratila i dodatno sam razočaran. Zdravlje mi je ipak najbitnije”, izjavio je Lesnar u nedavnom intervjuu.

Prije točnih prognoza, bivšeg prvaka čeka još jedan odlazak liječniku koji je na rasporedu u četvrtak.

“Još uvijek trebamo dokučiti koji je najbolji način pristupa ovom problemu. Nisam siguran hoće li biti potrebna operacija ili ne. Gledamo ve opcije koji mi mogu pomoći, a razmišljamo i o tome da vratim što prije. Možda na početku 2012.”

I predsjednik UFC-a, Dana White, je pružio podršku svom borcu. White smatra da će se Lesnar ponovno vratiti u akciju i to vrlo brzo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI