Lesnar potajno potpisao novi WWE ugovor, borba s Cormierom pod upitnikom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2018 18:25h Autor:

Ilustracija

Daniel Cormier možda ipak neće dobiti oproštajnu borbu kojoj se nadao…

Naime, pojavile su se informacije da je Brock Lesnar potpisao novi ugovor s WWE-om što  njegovu borbu s dvostrukim UFC prvakom planiranu za početak 2019. godine stavlja pod veliki upitnik.

Lesnar se od pro- wrestling organizacije trebao oprostiti prošlog vikenda na Crown Jewel priredbi u Saudijskoj Arabiji. Međutim, kada je glavna zvijezda promocije Roman Reigns saznao da ponovno boluje od leukemije predsjednik WWE-a Vince McMahon odlučio ga je zamijeniti s Lesnarom kao njihovim top pojedinačnim prvakom.

Lesnar je u tajnosti pristao na dogovor i ponovno osvojio šampionski pojas.

Novi ugovor doduše Lesnaru dopušta da se bori u UFC-u.  No s obzirom da već ima zakazan nastup na WrestleMania priredbi u travnju pitanje je hoće li bivši UFC prvak teške kategorije imati vremena za Cormiera koji se planira umiroviti u ožujku kada će proslaviti 40. rođendan.

U slučaju da borba zaista propadne, Cormierova druga opcija trilogijski je meč s Jonom Jonesom. “Bones” se u akciju vraća 29. prosinca na UFC-u 232 gdje će se s Alexanderom Gustafssonom boriti za Cormierovu titulu poluteške kategorije.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI