Lesnar o borbi protiv Jonesa: Bilo kad i bilo gdje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2017 18:54h Autor:

Brock Lesnar

Kako su se pojavile insinuacije o potencijalnoj borbi Jona Jonesa i Brocka Lesnara, tako su oba borca iznijela svoje mišljenje o istoj.

Jonesa su novinari uhvatili u Anaheimu, gdje sudjeluje u aktivnosti “Fight weeka”, pred UFC 214 nastup protiv Daniela Cormiera. Onako usputno su ga pitali o potencijalnoj borbi protiv Brocka Lesnara.

“On je masivan tip, a borba bi također postigla masivan uspjeh, bila bi to velika stvar za sport. Također bi bio i sjajan izazov za mene, on je veliki stari momak. No, sumnjam da bi Brock prihvatio tu borbu. Ako se dogodi, sigurno ne bih pokušavao cijelo vrijeme hrvati s njim. Ali, isto tako vam ne mogu reći što bih radio i kako bih se borio”, rekao je Jones.

Mediji su uspjeli doći i do inače podosta rezerviranog Lesnara. Bivši teškaški prvak još uvijek nije službeno objavio MMA povratak, no potencijalnu borbu protiv Jonesa je odlučio prokomentirati.

“Da li bih se borio protiv Jonesa? Bilo kad i bilo gdje! No, on trenutno ima važnijeg posla u subotu. Čeka ga Daniel Cormier”, rekao je snažni 40-godišnjak.

Nema sumnje kako bi ova borba privukla velik interes fanova, a također bi to bio zanimljiv način dolaska Jonesa u tešku kategoriju, o kojem se podosta govorilo prije nego što je on zapao u probleme zbog kojih je posljednje vrijeme više bio po sudovima nego unutar UFC aktivnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI