Lesnar još uvijek bez UFC ugovora, dogovorio veliki WWE meč u Saudijskoj Arabiji

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.09.2018 17:22h Autor:

Brock Lesnar (screenshot)

Brock Lesnar trenutačno radi na svom povratku u UFC, no slavni kečer čini se još uvijek nije gotov WWE- om.  Naime, Lesnar se sinoć pojavio na njihovoj Hell in a Cell PPV prirebi gdje je pripremo teren za veliki meč u Saudijskoj Arabiji.

Vjerovalo se da je bivši UFC prvak s pro wrestling promocijom raskristio na njihovoj Summer Slam priredbi u kolovozu kako bi počeo pripreme za svoj UFC povratak u kojem bi početkom iduće godine trebao napasti teškaški pojas Daniela Cormiera.

I dok je istina da se vratio u antidopinški program USADA-e te naporno trenira za borbu protiv Cormiera, prema najnovijim informacijama Lesnar još uvijek nije potpisao ugovor za tu borbu.

41- godišnjak je zato iskoristio vrijeme da zaradi još nešto novca te je njegovo sinoćnje pojavljivanje zapravo bila uvertira za veliki WWE Crown Jewel event koji se 2. studenog održava u Saudijskoj Arabiji.

WWE je nedavno sa Saudijskom Arabijom potpisao ugovor na 10 godina i tamo će povremeno održavati priredbe, a prema procjeni novinara Davea Meltzera svaki event bi im trebao osigurati oko 45 miijuna dolara- više od bilo kojeg njihovog PPV eventa.

Što se Lesnara tiče, procjena je da bi za nastupanje u Saudijskoj Arabiju u džep trebao spremiti “dobru sedmeroznamenkastu cifru.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI