Lesnar: Cijeli život me otpužuju za upotrebu steroida!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2011 08:41h Autor:

UFC 142: Lesnar vs. Overeem

Brock Lesnar tvrdi da se čitav život susreće s optužbama za upotrebu nedozvoljenih sredstava i da zna kako je biti trenutačno u koži Alistaira Overeema.

“Čitav život me optužuju. To jednostavno ide s tim kada si u fokusu javnosti. Očito da je to dio medijske izloženosti, a povezano je i s internetom, novim društvenim mrežama. Svi misle da znaju sve o svakome. To je dio života i dolazi s ovim poslom. Već sam se naviknuo na to u proteklih mnogo godina”, izjavio je Lesnar za MMAJunkie.com.

Bivši UFC prvak dodaje da se jednostavno isključio od svega toga.

“Teško je potpuno se isključiti, no više manje sam se fokusirao samo na moju obitelj, moj ranč i ne znam što se previše događa. Trenutačno se fokusiram na borbu, ali i na blagdane sa svojom obitelji i pokušavam živjeti koliko-toliko normalan život”, kaže Lesnar i dodaje:

“Nisam previše pratio što se sve događalo s Alistairom. Imao sam dovoljno vremena za pripreme, zdrav sam i motiviran. Trenirao sam mnogo različitih stvari. Ovo je sport u kojem moraš evoluirati i, ukoliko želiš biti na vrhu, moraš stalno napredovati.”

“Mnogo treniramo u kavezu, radim dosta sparinga i mnogo hrvanja i BJJ-ja. Sigurno je da se u tim dijelovima posebno trudim. Jedva čekam meč i vrlo sam uzbuđen zbog njega. Uz sve što sam prošao, mislim da mogu biti sretan jer sam dobio drugu priliku. Dat ću sve da pobijedim Overeema”, zaključuje Lesnar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI