Lesnar: Alistair ne zna u što se uvalio (VIDEO)

UFC 26.12.2011 08:59h Autor:

Brock Lesnar i Alistair Overeem

“Opet kucam na vrata prvaku UFC-a u teškoj kategoriji. Neću dopustiti da mi se Overeem nađe na putu”, izjavio je Brock Lesnar samo četiri dana prije dvoboja protiv Alistaira Overeema na UFC-u 141.

“Moćan je na nogama. Ima dobru distancu i udara kvalitetno i rukama i nogama. Ne zanima me koliko je imao borbi u karijeri i gdje se sve borio, kada se zatvore vrata vrlo brzo će znati da ispred sebe ima pravu borbu”, dodao je Lesnar koji vjeruje da ipak ima prednost naspram donedavnog prvaka Dreama, Strikeforcea i posljednjeg K-1 GP pobjednika.

“Mislim da se jednostavno uvalio u nešto preko svojih mogućnosti. Ne razumije protiv čega će se morati boriti u oktogonu. Na kraju dana svest će se na to tko više želi ovu pobjedu, a na kraju dana ja je želim više od njega”, zaključio je Lesnar.

UFC 141 na rasporedu je u noći sa 30. na 31. prosinca u 04:00h iza ponoći, a možete ga uživo pogledati na Fight Channel PPV-u (25. kanal, MaxTV). Garantiramo vam 3 sata beskompromisne zabave i odličnih mečeva. Snimka priredbe raspoloživa je čitavu nedjelju 31.prosinca na istom kanalu.

Glavne borbe:

Brock Lesnar vs. Alistair Overeem

Nate Diaz vs. Donald Cerrone

Jon Fitch vs. Johny Hendricks

Alexander Gustafsson vs. Vladimir Matyushenko

Nam Phan vs. Jim Hettes

Uvodne borbe:

Junior Assuncao vs. Ross Pearson

Danny Castillo vs. Anthony Njokuani

Dong Hyun Kim vs. Sean Pierson

Jacob Volkmann vs. Efrain Escudero

Matthew Riddle vs. Luis Ramos

Manny Gamburyan vs. Diego Nunes

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI