Leslie Smith: Druge su odbile Cyborg, a ja sam molila za tu priliku

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2016 21:10h Autor:

Leslie Smith

Leslie Smith je presretna što je dobila priliku boriti se protiv Cristiane Justino u njenoj prvoj UFC borbi te je izuzetno iznenađena što je većina borkinja odbilo istu za protivnicu. Također, uvjerena je da zna način kako lako doći do pobjede.

Kao prva protivnica dugo očekivane Cristine “Cyborg” Justino uz UFC-u, iskočila je Leslie Smith, djevojka koja je već prezentirala svoju hrabrost kad se protiv Jessice Eye htjela nastaviti boriti s uhom koje joj je gotovo otpalo. Tu hrabrost prezentirala je i prihvativši borbu protiv Cyborg, zapravo ona ju je tražila.

“Naravno da sam preklinjala UFC da mi daju ovu borbu. To je razlog zašto se bavimo ovim sportom. Da dobijemo priliku susresti se s nekim tko glasi za najboljeg na svijetu i onda se boriti protiv njega i pokušati doći do pobjede. Iskreno sam šokirana što su druge djevojke odbile borbu, mi smo MMA borci, ovisnici o adrenalinu i ovakve stvari bi nas trebale uzbuđivati”, prokomentirala je Leslie.

Onda je dodala nešto o Cyborg, koja će na UFC 198 eventu biti velika favoritkinja. No, da ne misli da ju može savladati, Leslie borbu ne bi ni prihvatila:

“Cyborg je moja prijateljica, zvala me ranije da zajedno spariramo. Imam jako puno poštovanja prema njoj. No, isto tako ne smatram da je nepobjediva, zapravo mislim da postoji način kako ju se može lako savladati. Kao što uostalom postoji način za pobijediti svaku osobu i to je više puta dokazano. Moj je plan u idućih šest tjedana potpuno provježbati taktiku i pokazati da je to moguće. Jedino u što sam sigurna je kako će to biti najbolja borba eventa i najuzbudljivija ženska borba u UFC povijesti.”

UFC 198 održava se 14. svibnja na stadionu u brazilskom gradu Curitibi, pred 45.000 gledatelja, a predvodi ga borba za teškaški naslov između Fabricia Werduma i Stipe Miočića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI