Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Leon Edwards: Till se bori protiv krivog tipa | Fight Site

Leon Edwards: Till se bori protiv krivog tipa

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2019 10:08h Autor:

Leon Edwards

Leon Edwards nije dobio ono što je htio. Ne bori se niti protiv Darrena Tilla niti u glavnoj borbi londonskog Fight Nighta. No, to ne znači da će odustati od te želje, posebno jer se nalazi u sunaslovnoj borbi tog eventa, kojeg na kraju Till predvodi borbom protiv Jorgea Masvidala.

Nadao se Leon Edwards (16-3, 8-2 UFC) kako će mu pobjeda nad Donaldom Cerroneom donijeti priliku doći do borbe koju želi. Ovaj 27-godišnjak je u nizu od šest pobjeda i vjeruje kako je najbolji borac velter kategorije u Ujedinjenom Kraljevstvu. Upravo zbog toga nadao se borbi protiv Darrena Tilla u “main eventu” londonske priredbe. No, na kraju je dobio tek mjesto u sunaslovnoj borbi, odnosno kao uvertira nastupu Tilla.

“I dalje sam sto posto uvjeren kako sam ja trebao nastupati u glavnoj borbi. Prozivao sam obojicu, protiv Masvidala sam čak imao dogovorenu borbu za prosinac, no onda je on odlučio čekati Nicka Diaza. Kao što smo vidjeli, do te borbe neće doći. Onda smo tražili borbu ovdje protiv Tilla, no on je nije htio. Tako da smo sada ovdje gdje jesmo”, rekao je Edwards na jučerašnjoj press konferenciji. Tema pitanja bilo je mjesto u sunaslovnoj borbi, odnosno to što ga je UFC ponovno podredio Darrenu Tillu.

Edwards je svjestan kako se prvo mora izvući iz Tillove sjene i postati britanski broj 1 velteraš, da bi mogao nakon toga krenuti prema vrhu. On smatra da je to najlakše međusobnom borbom, no niti Till niti UFC nisu trenutno bili zainteresirani za tako nešto.

“To je bila najbolja moguća borba za organizirati. Ovo nije prava glavna borba, trebali smo se boriti Till i ja, vrijeme je da saznamo tko je broj 1 velteraš u Ujedinjenom Kraljevstvu. Borba Tilla i Masvidala nije se trebala niti dogoditi”, rekao je Edwards, na što mu je Till odgovorio da će se boriti protiv njega ukoliko obojica pobjede 16. ožujka. Edwards je onda još samo kratko odgovorio:

“On nije toliko dobar koliko misli da je. Pogledaj moj put, pogledaj svoj put. Darren, ti nisi na mom nivou. Sad za protivnika imam Gunnara Nelsona, on je dobar borac i veselim se toj borbi. Otvoriti ću mu rupu u glave, a nakon toga je vrijeme za pobjednika glavne borbe pa tko god to bio.”

I nama se čini da je UFC pogriješio izborom borbe. Svatko tko je ovo gledao, a da nije upućen u situaciju, bi vjerojatno pomislio da su Till i Edwards oni koji se bore, a da je Masvidal tamo zalutao. Nadamo se da će, ukoliko obojica ostvare pobjedu, na kraju napokon biti upareni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI