Lentz o stravičnom skidanju kila zbog kojeg je otkazao UFC 216 nastup: Udovi su mi utrnuli, a srce mi je pulsiralo kao da će eksplodirati!

UFC 07.10.2017 18:26h Autor:

Nik Lentz

Nik Lentz je putem društvenih mreža objasnio zašto je u posljednji čas otkazao svoju borbu u lakoj kategoriji protiv Willa Brooksa na večerašnjoj UFC 216 priredbi u Las Vegasu.

Razlog Lentzovog otkazivanja bilo je poprilično neugodno i prije svega zabrinjavajuće skidanje kila zbog kojeg je cijelu noć proveo u bolnici. Inače, 33-godišnji veteran se u prošlosti borio i u kategoriji ispod (66 kg), no iskustvo koje opisuje upućuje na to da se ovdje možda radi i o ozbiljnom zdravstvenom problemu koji premašuje jedno nepromišljeno skidanje kila.

“Nisam se jutros pojavio na vaganju jer sam bio u bolnici. Tijelo mi ne reagira pravilno na inzulin i sinoć tokom skidanja kila noge i ruke su mi utrnule, prestao sam se znojiti, srce mi je počelo pulsirati nenormalno brzo i nisam znao što se događa. Odlučio sam poći u bolnicu i ostao tamo do jutra.

Još uvijek nisam siguran koja mi je dijagnoza, ali imam probleme slične dijabetičarima. Mislio sam da ću uspjet izdržati i ipak se boriti. Bio sam u krivu. Ispričavam se svima. Bio je to prevelik zalogaj za mene i trebao sam drugačije riješiti situaciju, iako bolest nije moja krivica. Bog vas sve blagoslovio zbog podrške koju sam dobio tokom priprema. Vratit ću se uskoro.”

I dok se Lentz oporavlja od ovog stravičnog iskustva, njegov nesuđeni protivnik, Brooks, tvrdi da je znao kako se Lentz neće pojaviti i da je borbu otkazao iz straha, znajući unaprijed da neće uspjeti skinuti kile.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI