Lemmy Krušič se naslađuje pobjedom u prvoj borbi protiv Vase

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2018 18:28h Autor:

Krušić vs. Bakočević

Ponajbolji slovenski MMA borac, Lemmy Krušič, čini se ima želju još se jednom sučeliti s Vasom Bakočevićem. Možemo prepostaviti kako ga na to navode izjave Crnogorca kako je to jedan od poraza koje nikako ne može prežaliti.

Ova dva borca u ring su ušla na 2013. godine, na FFC 9 eventu, a Krušič je tada slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde. Borba je odrađena u perolakoj kategoriji, a Bakočević nije imao odgovor na hrvanje Slovenca i kontrolu koju je tim putem uspio postići.

Vaso Bakočević se te borbe nedavno prisjetio tijekom gostovanja u Podcast Inkubatoru, a i nekim drugim izjavama je ranije znao potvrditi kako mu je to poraz koji baš nije najbolje prebolio. Iako sada nastupaju dvije ili tri kategorije udaljeni, budući da se Krušič spustio u bantam, a Vaso je u lakoj ili svelteru, možda postoje neke šanse da se ta borba ponovno dogodi. U nekom slučaju pronalaska prave kilaže, čini se da niti slovenski borac nema ništa protiv toga.

“Vaso, znam da primaš puno udaraca u glavu kroz cijelu karijeru, ali ne zaboravi tko je pobijedio u našoj prvoj borbi”, napisao je Lemmy na Facebooku, uz sliku sa Sherdoga, gdje je prikazan rezultat njihove borbe.

U svakom slučaju, rivaliteti na regionalnoj sceni uvijek su zanimljivi i svakako ćemo popratiti hoće li biti nekih odgovora od strane Bakočevića. On rijetko kada ikome ostane dužan.

Vaso I know you got hit a lot in your career , but don’t forget who won the last bout 🙂

Objavljuje Lemmy KrusicSrijeda, 28. studenoga 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI