Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Legendarni "Stitch": Suradnja UFC-a i Reeboka će nas otjerati u boks | Fight Site

Legendarni "Stitch": Suradnja UFC-a i Reeboka će nas otjerati u boks

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2015 16:06h Autor:

Jacob

Izgleda da suradnja između UFC-a i Reeboka neće financijski naštetiti samo borcima, nego i UFC-ovim "cutmanima". Najpoznatiji od njih Jacob "Stitch" Duran potvrdio je na Twitteru kako je izgubio sponzore od kada je Reebok ekskluzivni pokrovitelj UFC-a. U razgovoru za Bloody Elbow otkrio je koliko se gubitak sponzora odrazio na njegovo financijsko stanje.

Podsjetimo, 2014. godine UFC je javno obznanio kako je potpisao ekskluzivni sponzorski ugovor sa Reebokom. Borci nisu bili oduševljeni činjenicom što više neće moći nositi logotipe svojih sponzora u oktogonu, nego će morati kroz svoje nastupe promoviriati isključivo Reebok. Iznos novca koji dobivaju od novog UFC-ovog ekskluzivnog sponzora računa se na temelju broja nastupa koji pojedini borac ima u ovoj organizaciji. Bilo kako bilo, takvo je stanje stvari, a borci se moraju prilagoditi.

"Dobar je to financijski udarac. Moji sponzori su me za pojavljivanje u oktogonu plačali na mjesečnoj bazi. Zarađivao sam jako dobro i ovo mi je sada veliki šok. Ovo je moj posao. Bavim se i boksačkim mečevima. Za mene se ova dva sporta financijski dosta razlikuju", rekao je Duran.

"Stitch" je objasnio kako ga u boksu plaćaju direktno borci, dok ga u MMA-ju plaća promocija koja je organizirala event gdje se on pojavljuje.

"Boksači, pogotovo oni iz vrha, puno bolje plaćaju, zato mi dobro dođu sponzori dok radim MMA. Izgleda da ću morati tražiti više boksačkih mečeva", iskren je bio Duran.

Legendarni "cutman" nije siguran što mu budućnost nosi pošto mu se zbog Reeboka primanje znatno smanjilo.

"Jako volim raditi s MMA borcima i s UFC-om, ali imam i obitelj koju moram uzdržavati. Trebao bih li se više fokusirati na održavanje seminara i zaradu od toga ili da počnem dijeliti svoje posjetnice samo boksačima?" Zapitao se na kraju razgovora "Stitch".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI