Legendarni “cutman” otkrio: Cro Cop me zagrlio, a u Japanu nije niti pričao s nikim

UFC 01.11.2011 09:46h Autor:

Jacob Duran "Stitch"

Najpoznatiji “cutman” borilačkog svijeta “Jacob “Stitch” Duran, je u razgovoru za MMAJunkie otkrio neke vrlo zanimljive detalje oko borbe Mirka Filipovića i Royja Nelsona. S obzirom da ima pristup svlačionici slavnog hrvatskog borca, Duran kaže kako je Cro Cop i prije dvoboja protiv Nelsona odlučio objesiti rukavice o klin.

“Kada smo bili na vaganju, Cro Cop mi je prišao – stari Cro Cop na kojeg sam bio naviknut u Japanu nikada nije pričao s nikim. Došao mi je i zagrlio me. Pitao me hoću li mu ja bandažirati ruke, a zatim mi je rekao kako mu je ovo zadnja borba. Odgovorio sam mu da će mi biti velika čast, posebno jer se radi o posljednjoj borbi. Za mene je velika čast što sam posljednji koji mu je bandažirao ruke”, objašnjava Duran i dodaje:

“Došao sam u svlačionicu ranije nego inače. Sjeo sam s Cro Copom i doslovce smo brbljali jedno pet minuta. To je nešto što nikada prije nisam imao prilike napraviti, a vjerujem niti mnogi ljudi. Prvo što sam ga pitao bilo je ‘Što će raditi kada ode u mirovinu?’ On je odgovorio – Trošit ću novac. Okrenuo je stolicu, pogledao me u oči i rekao mi je: ‘Znaš što Stitch. Umoran sam. Danas je 20 godina od kada sam prvi put ušao u ring. Tijelo mi je razbijeno. Imao sam šest operacija. Prije šest tjedana sam zadobio tešku posjekotinu na treningu. Umoran sam.”

Filipović mu je otkrio kako planira više vremena provoditi s obitelji.

“Rekao mi je kako je ironično da je putovao po cijelom svijetu, no da nije vidio ništa. ‘Konstantno sam zatvoren u hotelskim sobama ili sam u dvorani. Kada treniram, onda je samo to na programu. Vrijeme je da provedem malo vremena s obitelji i da se odmorim.’ – rekao mi je. To je došlo iz dubine njegove duše. Drago mi je da sam bio dio toga”, zaključio je Stitch.

Podsjećamo, Filipović je nakon dvoboja protiv Nelsona najavio kako je ovo bio njegov posljednji dvoboj u UFC-u. Hoće li Mirko nastupati izvan američke promocije, za sada nije poznato…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI