Legendarna Saitama skoro rasprodana, sve spremno za spektakl narednog vikenda!

UFC 24.02.2012 09:13h Autor:

UFC Japan

“Vrlo sam uzbuđen. Volim biti ovdje i sretan sam uvijek kada se vratim. Ovo je mjesto gdje su mnoge velike promocije održavale svoje evente. Ne samo da su ovdje odrastali mnogi japanski talenti, nego su se ovdje kalili mnogi borilački talenti iz svih krajeva svijeta”, izjavio je čelnik UFC-a, Dana White, samo dva dana prije povratka njegove promocije u Zemlju izlazećeg sunca.

“Već sada se radi o uspješnom turniru. Blizu smo da rasprodamo cijelu Saitamu, a popis borbi je, dakako, fenomenalan.

Iako je legendarna Saitama Super Arena znala primiti i do 70 tisuća ljudi, za ovu prigodu je kapacitet smanjen na 20 tisuća.

“Pokušavamo uklopiti razne stvari. Pokušavali smo i ranije, no nije išlo. Propalo je i morali smo otkazati priredbu. No, nismo odustajali i ustrajali smo u tome da stignemo u Japan. Ovaj put smo uspjeli u tome. Doveli smo priredbu u novu zemlju, a financijski nismo mnogo izgubili. Uspjeli smo”, ustvrdio je ponosno Dana White.

Glavni i odgovorni čovjek za azijske poslove UFC-a, Mark Fischer je dodao da promocija planira jednom godišnje organizirati priredbe u Japanu. Osim toga, u planu je i snimanje japanske verzije The Ultimate Fightera. Sve u skoroj budućnosti…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI