Legenda MMA-a grubo se obračunala s Rondom: "Začepi, i bori se sa Cyborg!" (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2015 10:20h Autor:

Don Frye

Legenda MMA, Don Frye poslao je grubu poruku heroini UFC-a, Rondi Rousey. Poručio joj je da začepi i prestane okolišati, te se napokon suoči sa Cyborg. 

Naime, Don Frye je gostovao na Submissiom radiju, te se u intervjuu posebno obrušio na bantam prvakinju, Rondu. Čak je rekao da se ponaša kao "kuja", a citirana poruka glasi: "Poručite joj da začepi. Ne želim slušati priče da se može boriti protiv muškarca, dok se ne bori sa Cyborg. I neka ne inzistira da Cyborg prođe doping test, ili vaganje, ili da zadovolji neku drugu formu. Neka se počne ponašati poput pravog borca."

Očito je legenda MMA-a, imala veliku potrebu reći što mu je na duši, no poznavajući Rondu, neće mu ostati dužna. 

Frye je prognozirao i ishode mečeva koji su pred nama i koji bude veliko zanimanje MMA javnosti.

"U meču između Jonesa i Johansona sam za Jonesa. Pitam se je li sad čist. Otišao je u kliniku na dva sata i izašao. Nikad nisam čuo za brži oporavak. UFC testira borce i kad su pozitivni ne objavljuju rezultate mjesec ili dva dok ne prođe borba te onda odluče hoće li ih razotkriti. Ovisit će i o njegovom testu i o tome hoće li biti ljuti na njega zbog testa.", rekao je Fray.

"Kad su Velasquez i Werdum u pitanju ukrast ću rečenicu Chaela Sonnena: "Ova se borba nikada neće dogoditi." Cain će se u međuvremenu ozlijediti. Cain ne može odraditi ni 25 minuta godišnje tako da sam siguran da će se do tada ozlijediti. Vjerujte mi."

Rekao je ponešto i o meču između Conora McGregora i Josea Alda.

"Odlučit ću se za svog bijelca. Kako su danas svi rasisti i gledaju crno ili bijelo zaigrat ću na rasnu kartu i bit ću za McGregora. Ušao je Joseu Aldu u glavu i ovaj ne zna što bi sa sobom.", rekao je između ostalog Frye.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI