Legacy FC 61: MacKenzie Dern oduševila jednim od najboljih submissiona godine! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2016 11:08h Autor:

MacKenzie Dern

Oči MMA svijeta jučer su bile uperene na Legacy FC 61 event i drugu profesionalnu MMA borbu MacKenzie Dern. BJJ superzvijezda nije razočarala nego je isporučila jedan od najboljih submissiona godine.

MacKenzie je ovog puta imala teži ispit nego u svojoj prvoj borbi, odnosno Montanu Stewart, borkinju s pet pobjeda u nizu. No, ovog puta se vidjelo koliko MacKenzie Dern napreduje i koliko zapravo ima potencijala biti veliko MMA ime. Svoju protivnicu je “riješili” nakon nešto više od pola prve runde i to zahvatom koji možemo nazvati imanari choke. Riječ je o kombinaciji gušenja i omoplate, a kako to izgleda najbolje pogledajte u videu ispod teksta.

Event su predvodi Damon Jackson i Lewi Mowles. Jackson je ranije ove godine dobio otkaz iz UFC-a nakon tri borbe i skora 0-1-1 (1NC), ali ukoliko bude odrađivao ovakve nastupe će se brzo tamo vratiti. Mladi 21-godišnji Mowles je pokazao talent, ali nedovoljno za upisati pobjedu u ovom nastupu.

Ovo je Legacyu jedan od posljednjih evenata pod ovim imenom i prvi otkad ih je napustio dosadašnji predsjednik, koji je postao UFC matchmaker. Od iduće godine će biti ujedinjeni s promocijom RFA te su najavili konkurirati za drugu najbolju promociju u Americi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI