Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lee ljut na Rogana jer je primjetio infekciju, otkrio kako je prevario Komisiju | Fight Site

Lee ljut na Rogana jer je primjetio infekciju, otkrio kako je prevario Komisiju

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2017 13:06h Autor:

Ilustracija

Infekcija stafilokokom Kevina Leeja, s kojom je nastupio protiv Tonyja Fergusona na UFC-u 216, i dalje ne silazi s naslovnica borilačkih medija u SAD-u. To i ne čudi s obirom da se radi o ogromnom propustu Atletske Komisije, o sramoti UFC-a, ali i jasnom laganju i varanju samog borca koji je pod punom odgovornošću potvrdio Komisiji da nema nikakvih zdravstvenih problema.

U posljednjem intervjuu Lee je ponovno potvrdio da je lagao Komisiji, sve  samo da može nastupiti u glavnoj borbi UFC-a 216. UFC-ovom komentatoru Joe Roganu je zamjerio što je ovaj zamijetio bolest u izravnom TV prijenosu.

“Malo sam bio iziritiran kada sam to čuo. Nekako je nešto oduzeo od te borbe i meni, ali i Tonyju. Mislim da je Ferguson odradio sjajan posao, neovisno o tome što sam imao infekciju stafilokokom”, vjeruje Lee i dodaje:

“Ali nekako, mislim da samo spominjanje toga, umanjuje našu predstavu u Octagonu. No, istina je istina. Tako je, kako je. Ja volim ljudima reći istinu, volim reći onako kako zaista stvari stoje. Tako da ne mogu Roganu to zapravo zamjeriti. Ali da, bio sam malo iziritiran kada je to spomenuo, no bilo je jasno vidljivo.”

Lee je htio naglasiti da Atletska Komisija Nevade nije direktno odgovorna za propust jer je on učinio sve kako bi je zavarao. Poslužio se čak i šminkom kako bi prekrio kvrgu na lijevoj strani prsa.

“Malo ih sada kritiziraju jer su me pustili da se borim, no oni su najviše bili zabrinuti zbog mog skidanja kilograma. Smatram da sam učinio jako dobar posao skrivajući infekciju. Vjerujem da sam ih prevario koristeći šminku. Trudio sam se biti što uvjerljiviji. Tako da na koncu zaista nije bila njihova krivica”, zaključuje UFC borac koji očito za svoje postupke neće snositi nikakve konzekvence.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI