Lee: Conor mi mora dokazati da se može boriti protiv mene, izgubio je 3 od 4 zadnje borbe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2017 14:13h Autor:

Ilustracija

“Ako mene pitate, Conor McGregor je izgubio tri od četiri posljednja meča. Ne mislim niti da je svladao Natea Diaza u drugom dvoboju”, poručio je možda budući privremeni prvak u lakoj kategoriji Kevin Lee, koji će narednog vikenda na UFC-u 216 ukrstiti rukavice s Tonyjem Fergusonom.

Lee, baš kao što se i predviđalo, već sada pokazuje ogroman talent kada su u pitanju njegove govorničke vještine i retorika – nešto što je u današnjem UFC rosteru jednako bitno, kao i kvalitete unutar borilišta. Još nije niti osvojio pojas, a već je počeo pripremati teren za meč s McGregorom.

“Ovaj meč je meč za pojas pravog prvaka”, smatra Lee koji Irca ne vidi kao istinskog šampiona dok ne obrani svoje “zlato”…

“Volim velika iskušenja i baš zato mi Conor mora pokazati nešto više. On je također vrlo malen čovjek. Ima 66 kila. Nathrvao ga je 40-godišnji tip, koji je uz to i boksač. Bio je bolji od njega u klinču i nathrvao ga je u boksačkom ringu. Mora mi pokazati malo više od toga”, dodao je Lee u ponedjeljak tijekom druženja s novinarima povodom predstojećeg meča s Fergusonom.

“Nakon ovog meča, možda mu dam priliku da osvoji naslov. Možda, nisam još uvijek siguran. Vidjet ćemo kako će reagirati. Možda bi se prvo trebao boriti s Diazom, da vidim kako će proći i da bi mi dokazao da se može boriti protiv mene”, bahat je Lee.

Svjestan je da ga ove subote čeka velik ispit u vidu Tonyja Fergusona. No, ne sumnja da će i taj zadatak uspješno apsolvirati…

“Ako ćemo se boriti, bit će pod mojim uvjetima. Bit će u mom rasporedu. Očekujem da će se taj meč dogoditi. Treniram naporno. Malo dižem utege, borim se s Tonyjem. Nitko se nije htio boriti s njim. Conor nije želio taj meč. Stoga će meč protiv Conora biti pod mojim uvjetima. Ja ću biti taj koji će odraditi kada. Hoćemo li se boriti na Dan sv. Patricka? Možda. To bi mogao biti dobar poslovni pothvat. Vidjet ćemo”, zaključio je mladić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI