Lawler ostao bez trenera samo dan nakon najveće pobjede u karijeri!

UFC 14.07.2015 11:21h Autor:

Screenshot

Nakon vjerojatno najvećeg slavlja u karijeri, UFC-ov prvak u velter kategoriji, Robbie Lawler, je ostao bez svog dugogodišnjeg boksačkog trenera Matta Pene. Pena i Lawler su surađivali više od deset godina te su prošli kroz mnoga teška razdoblja. Upravo zato još više čudi rastanak u trenutku kada je "The Ruthless" na vrhuncu karijere.

Razlozi nisu otkriveni te je Pena rekao da će ih reći samo svom pulenu.

"Zadržat ću ih za sebe. Samo nas dvojica imamo za sada privilegiju da znamo razloge zbog kojih odlazim", rekao je Pene i dodao da će nastaviti raditi kao boksački trener, no treniranje MMA boraca ga više ne zanima.

Dio odgovora na pitanje zašto Pene odlazi možda se baš nazire u njegovom intervjuu ESPN-u u kojem je naglasio da se GSP nikada neće vratiti nakon što je vidio kako je prošao njegov suborac proteklog vikenda.

"Htio sam u ovom sportu postići samo dvije stvari. Prva je da Robbie uđe u UFC-ovu Kuću slvnih što sam siguran da će se dogoditi nakon ove sjajne epizode. Druga je da sam mu htio pomoći u pobjedi protiv GSP-a. No, nakon ovoga što je vidio ovo što se dogodilo u subotu, siguran sam da se GSP nikada neće vratiti u kavez. Tako da mogu reći da sam ostvario sve svoje željene ciljeve", izjavio je Pene i dodao:

"Žao mi je što nakon 10 godina prekidam suradnju s Robbiejem i to nakon što sam mu se čitavo to vrijeme potpuno posvetio. Veliko mi je zadovoljstvo što sam jedan od rijetkih ljudi koji je prije nekoliko godina rekao javno da je Robbie najbolji velteraš svijeta i on je to sada dokazao."

Pene živi u Salt Lake Cityju, u američkoj državi Utah, te je za svaki Lawlerov kamp letio u ATT gdje se sprema UFC-ov prvak. Možda su i napor zbog putovanja i odsudnost od obitelji kumovali ovoj odluci. Tko će biti novi Lawlerov trener, za sada se ne zna…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI