Lawler o svojim počecima: “Govorili su mi da sam lud jer želim u MMA” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2015 19:35h Autor:

Robbie Lawler

Robbie Lawler, prvak veltera u UFC-u, drugog dana 2016. brani pojas protiv Carlosa Condita na UFC 195. Dugo je u sportu, a u UFC-u je bio još 2002. godine, da bi se vratio 2013. te u godinu i pol nanizao sedam pobjeda (uz 1 poraz) i konačno postao prvak. Uoči borbe s Conditom pred novinarima se prisjetio svojih početaka.

“Kad sam ja počinjao, još sam bio u srednjoj školi, 1999. sam se odlučio za MMA. Ljudi su mi govorili da sam lud i da neću ništa napraviti u životu. Ipak, uživao sam u tome, to je bilo ono što želim raditi, neću raditi što drugi žele. Imao sam oko sebe iskusne ljude koji su se time bavili i prihvatili me”.

“Nevjerojatno je još uvijek biti ovdje i vidjeti evoluciju i rast UFC-a i općenito MMA-a. Htio sam biti dobar u tome, nije me bilo briga što drugi govore i  vjerovao sam u sebe”, rekao je danas 33-godišnji prvak koji se borio u gotovo svim jačim MMA organizacijama.

Izdržao je dugih 15 godina, a kada je ostvario cilj sve mu se isplatilo. Otkrio je i što ga je svo to vrijeme držalo da ne odustane: “Vjera, konstantna vjera u sebe i svoj put”.

Protiv Condita će drugi put braniti pojas, nakon serije pobjeda protiv Ellenbergera, Matta Browna, Johnyja Hendricksa i Roryja MacDonalda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI