Lawler o GSP-u: Hoćeš borbu, ili ne? Ja sam spreman, a on se skriva iza izgovora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2016 11:20h Autor:

Robbie Lawler (Screenshot)

Georges St-Pierre nije prihvatio UFC-ovu ponudu za borbu protiv Robbieja Lawlera što je do daljnjega odgodilo njegov povratak u oktogon. Meč je odbio jer se Lawler otkazao planirani nastup na UFC-u 205 idućeg mjeseca iz čega je zaključio da je bivši prvak ozlijeđen, ili možda nije spreman boriti se. No, suprotno St-Pierreovim pretpostavkama, “Ruthless” osobno tvrdi da je zdrav i spreman za akciju…

“On kaže da su ponudili borbu protiv mene, ali ja nisam zdrav, ili što već. On zapravo pokušava čitati između redova kao i drugi ljudi, a da uopće ne zna što nije u redu sa mnom. Sa mnom je sve u redu- Želiš li borbu, ili ne? To je pravo pitanje, zar ne? Jer ja sam spreman boriti se ovog trena. Jesi li ti prihvatio, ili ne? Čini se da nisi. Nemoj se pokušavati sakriti iza tog da ja nisam zdrav. To nisu činjenice”, rekao je Lawler za ESPN.

Lawler, koji je u posljednjem nastupu izgubio velter naslov, tvrdi da se iz planirane borbe s Donaldom Cerroneom na UFC-u 205 nije povukao iz zdravstvenih razloga već kako bi bez žurbe razmislio u kojem smjeru želi nastaviti karijeru, a za veliki meč poput GSP-a je spreman u svakom trenutku.

“Predsjednik UFC-a Dana White je rekao,’GSP se ne želi boriti’, i protiv mene se definitivno ne želi boriti. Ja sam uvijek spreman boriti se. Cijeli život treniram za tipa poput njega, ali i za njega osobno. Tako da nemoj koristiti moje ime da se sakriješ iza nečega što misliš da se možda događa. Ako se ne želi boriti, neka ušuti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI