Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lawler: Ne želim prepustiti odluku sucima! | Fight Site

Lawler: Ne želim prepustiti odluku sucima!

UFC 03.07.2015 10:03h Autor:

Robbie Lawler

Dvoboj za naslov UFC prvaka u velter kategoriji Lawler vs. MacDonald, koji će se održati na UFC-u 189 poptuno je u drugom planu nakon posljednjih događanja oko borbe u pero kategoriji koja će se održati na istom događaju. No, oba borca koncentrirana su na pripreme i spremno čekuju meč.

Osim borbe za privremeni naslov prvaka u pero katagoriji, između McGregora i Mendesa, UFC 189 ponudit će i meč za naslov u velter katagoriji. Robbie Lawler je krajem prošle godine na UFC-u 181 osvojio naslov kad se borio s Johnyjem Hendricksom, a sad će ga prvi put braniti protiv Roryja MacDonalda s kojim se već borio te ga je pobijedio podijeljenom odlukom sudaca na UFC-u 167.

"Ne trošim tijekom priprema previša vremena gledajući borbe svojih protivnika. To je posao mojih trenera. Treniram svaki dan i pokušavam biti što bolji borac. Ne brinem se tko mi je sljedeći protivnik, brinem se kako da postanem bolji te kako da uđem u meč i dominiram. Naša prva borba uopće sad nije bitna. Jedino je bitna ova koja dolazi.", rekao je UFC prvak Robbie Lawler.

"Jedino što želim napraviti je da završim protivnike prije posljednjeg gonga. Ne želim prepuštati odluku sucima. Želim završiti protivnike submissionom ili ih nokautirati. Želim staviti pečat na ovu borbu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI