Lawler i Woodley dogovorili revanš

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2019 10:04h Autor:

Lawler vs. Woodley

Robbie Lawler i Tyron Woodley verbalno su dogovorili svoju drugu međusobnu UFC borbu. Prema svemu sudeći, dva bivša prvaka velter kategorije trebali bi predvoditi Fight Night kojeg će krajem lipnja ugostiti Milwaukee.

Informaciju o tome prenio je Brett Okamoto s ESPN-a. Nije previše išao u detalje, samo je rekao kako su Tyron Woodley i Robbie Lawler verbalno dogovorili revanš te da će se on održati 29. lipnja u Milwaukeeu. To bi značilo kako će Woodley tom prilikom nastupiti na domaćem terenu, budući da se u Milwaukeeu nalazi dvorana njegovog tima, Roufus Sportsa.

Iza njih dvojice postoji povijest velike borbe, budući da je Woodley do naslova prvaka došao upravo preko “Ruthlessa”. Bilo je to na UFC 201 priredbi, održanoj 30. srpnja 2016. godine. To bi značilo kako će revanš doći točno dvije godine i 11 mjeseci nakon prve borbe, u kojoj je Woodley slavio nokautom u prvoj rundi. Karijere su im nakon toga krenule drugačijim putevima. Woodley je četiri puta obranio titulu prvaka, da bi ju izgubio početkom ovog mjeseca od Kamarua Usmana na UFC 235 priredbi. Iste večeri, samo dvije borbe prije toga, Lawler je kontroverznim prekidom poražen od Bena Askrena. Bio mu je to drugi poraz u nizu, jer je borbu ranije poražen od Rafaela Dos Anjosa.

Od strane UFC-a još uvijek ništa nije potvrđeno. Ipak, Dana White je jučer izjavio kako je odustao od pokušaja dogovaranja revanša Lawlera i Askrena te da se okreću drugim borbama. Ovo bi mogla biti jedna od tih jer prema svemu ulazi u UFC-ove kriterije dogovaranje glavnih borbi svojih priredbi. Sudar dva bivša prvaka i još k tome revanš je uvijek velika borba. Budući da je prvi vijest objavio Okamoto, ne treba čuditi ukoliko već za koji dan vidimo i službenu potvrdu ovog okršaja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI