Lawler i Dos Anjos jedan pokraj drugog odradili najčudniji interview ikad (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2017 19:28h Autor:

Robbie Lawler i Rafael Dos Anjos

Robbie Lawler i Rafael Dos Anjos trenutno se nalaze u Brazilu, gdje će odraditi kratku promo turneju svoje borbe na UFC on FOX 26 eventu. No, našli su vremena i za jedan televizijski interview kojeg slobodno možemo nazvati jednim od najčudnijih ikad.

Riječ je o razgovoru koji je odradio TSN, a teško je odlučiti što je bilo najčudnije u cijelom procesu. Izuzetno loše pripremljeni novinar, koji je postavljao loš lošija pitanja, ponašanje boraca koji su izgledali kao da su tamo pod prisilom i koji nisu niti u jednom trenutku pogledati jedan prema drugom, odnosno napravili ikakvu ekspresiju lica ili sami odgovori boraca na spomenuta pitanja.

Pitanja novinara bila su vjerojatno ona kakva bi ih pitao prolaznik na ulici koji je čuo da su oni UFC borci koji bi se trebali za dva mjeseca međusobno susresti u Kanadi. Još neugodniju situaciju stvaralo je to što su obojici većinom postavljena ista pitanja. Na kraju je vjerojatno najneugodnije gledateljima, koji su se nakon ovoga pitali što su to pogledali i zašto je sve to tako izgledalo. Posebno ako gledamo na balans između boraca te raspričanog voditelja, koji je ostavljao dojam kao da sve radi napamet.

Najbolje da ovo pogledate sami i poslušate što su borci rekli. A mi ćemo na kraju samo zaključiti kako je sreća da su obojica puno bolji i uzbudljiviji borci nego što su govornici. Uostalom, zbog toga ih UFC plaća, a mi gledamo njihove borbe. I ne sumnjamo kako će obojica 16. prosinca priuštiti veliku dozu uzbuđenja svakome tko će popratiti event u kanadskom Winippegu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI