Lawal: Ne mogu reći da Zuffa prema meni nije bila fer

UFC 29.03.2012 07:35h Autor:

Mo Lawal i Mike Whitehead

Nakon što je dobio otkaz u Zuffi, bivši prvak Strikeforcea, King Mo Lawal je prokomentirao odluku Dane Whitea za Bloodyelbow.

“Tako je, kako je. Naravno da bih se volio boriti za Strikeforce i Zuffu, no ako me oni žele otpustiti ja tu ništa ne mogu napraviti. Odluka je već donesena. Napravio sam neke greške stoga i ne mogu reći da nisu previše fer. Ne znam je li odluka ipak bila malo prestroga”, objašnjava Lawal koji proteklih mjeseci proživljava najgore trenutke u karijere.

U tri mjeseca mu se dogodila ozljeda, suspenzija zbog dopinga, infekcija stafilokokom zbog koje je gotovo izgubio život i sada, kao “šlag na tortu”, otkaz u Strikeforceu.

Lawal smatra da je Zuffa ovako pustupila zbog onoga što se dogodilo na saslušanju pred Atletskom Komisijom kada je odgovarao na pitanja o zlouporabi dopinga. MMA borac je, naime, prilično žustro reagirao kada ga je jedan od članova Komisije pitao govori li engleski.

“Mislim da je to uvreda za mene. Pitali su me govorim li i znam li pisati na engleskom. Siguran sam da neki ljudi u Komisiji nisu mislili ništa loše poput Keitha Kizera, no za mene je u to u tom trenutku bila velika uvreda. Poslušajte snimku koja je raspoloživa i vidjet ćete”, dodao je Lawal.

Američki borac za sada ne zna koji su mu planovi za nastavak karijere. Trenutačno se i dalje oporavlja od teških zdravstvenih tegoba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI