Lauzon: Revanši su glupost

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2014 18:26h Autor:

Joe Lauzon

Dugački su repovi ostali iza borbe Joea Lauzona i Michaela Chiese. Sjajnu borbu prekinula je posjekotina iznad Chiesinog oka, a on misli kako je zaslužio ponovljenu borbu. Lauzon se s tim ne slaže, odnosno nema dobro mišljenje prema revanšima.

Jučer je Michaela Chiesa izjavio kako bi se bio spreman odreći svog bonusa za borbu večeri, samo da može dobiti priliku odraditi meč do kraja. Velik je i broj fanova koji želi vidjeti revanš, no Lauzon, koji je upisao novu UFC pobjedu, s tim se ne slaže.

On je na svoj Instagram profil postavio fotografiju službenog dokumenta s rezultatom borbe, napisavši samo:

"Revanši su glupost."

Mediji i fanovi su ostali konfuzni oko tog njegovog posta, budući da je Lauzon poznat kao hrabar borac koji nikad nije birao, ali ni odbijao protivnike. Posebno je to čudno u ovakvoj situaciji, gdje je njegova pobjeda uistinu plod sreće i trenutka, a dodatni poticaj bi trebalo biti to što fanovi žele ovu borbu.

Chiesa je na to reagirao na jedan drugi način. Postao je jednu fotografiju iz borbe, uz kratak komentar, dobro poznat svim fanovima MMA-a: "Don't be scared, hommie."

Ova priča sigurno nije završena, a nova poglavlja se samo čekaju. Najzanimljivije će biti ono u kojem se izjasni UFC, no vodstvo organizacije za sada (pametno) šuti i čeka. Za dobrobit fanova, nadamo se da će uskoro i oni izjaviti svoj stav u vezi ove borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI